Λάδι Μασάζ για Μυϊκούς Πόνους 100ml Herbal Elea

€ 23,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6198
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Το Λάδι Μασάζ για Μυϊκούς Πόνους από τη νέα σειρά Herbal Elea της Bio Leon που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, εμπλουτισμένο με φυσικά έλαια, πλούσια σε ενυδατικές, μαλακτικές και απαλυντικές ιδιότητες, σε συνδυασμό με ποιοτικά αιθέρια έλαια, με ισχυρή αναλγητική, αντιφλεγμονώδη και αντισπασμωδική δράση, το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των μυαλγιών, των πόνων στις αρθρώσεις, των ρευματισμών.

Το βιολογικό λάδι Ελιάς παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, εμποδίζοντας την ανάπτυξη ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς το από την πρόωρη γήρανση και συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της ομαλότητας του δέρματος. Το έλαιο Αμυγδάλου διαθέτει πλούσιες αντιγηραντικές και τονωτικές ιδιότητες, ενώ θεωρείται ιδανικό για μασάζ, καθώς δεν απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, ενώ βοηθά και τα χέρια να γλιστρούν. Το έλαιο Ροδιού, πέρα από τις εξαίσιες αναγεννητικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, ενυδατώνει, συσφίγγει και εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας. Με μοναδική αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αναλγητική δράση, το Βαλσαμέλαιο σε συνδυασμό με το θεραπευτικό λάδι της Άρνικας, προσφέρουν άμεση αποτελεσματικότητα και ταχεία ανακούφιση από πόνους μυών και αρθρώσεων, σπασμούς, τραβήγματα μυών ή ρευματικούς πόνους.

Το λάδι της Καλεντούλας είναι εξαιρετικό για την καταπολέμηση των φλεγμονών στις αρθρώσεις λόγω ρευματισμών, αρθρίτιδας ή κάποιου τραυματισμού, καθώς και για την τόνωση των ιστών του δέρματος. Το Κυπαρίσσι το Μαύρο Πιπέρι και το Τζίντζερ θεωρούνται εξαιρετικά αντι-φλεγμονώδη και αναλγητικά αιθέρια έλαια, τα οποία τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, ενώ λόγω των θερμαντικών τους ιδιοτήτων ανακουφίζουν σημαντικά και από τους μυϊκούς πόνους. Επιπλέον, το έλαιο Τζίντζερ επιδεικνύει και αξιοσημείωτη μυοχαλαρωτική δράση, και ως εκ τούτου είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των φλεγμονών των μυών.

Τέλος, το αιθέριο έλαιο του Πεύκου λόγω της ισχυρής αιμάτωσης που προσφέρει, ανακουφίζει και αυτό από μυϊκούς και ρευματικούς πόνους, κράμπες και πόνους στις αρθρώσεις.

Χρήση: Τοποθετείστε μικρή ποσότητα προϊόντος στο χέρι σας ή κατευθείαν στο σημείο του σώματος που νιώθετε πόνο. Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σας μέχρι την πλήρη απορρόφηση του προϊόντος. Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης πριν την προπόνηση για το ζέσταμα των μυών και την αποφυγή των μυϊκών σπασμών.

Προφυλάξεις: Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Για εξωτερική χρήση μόνο, μην το καταπίνετε. Κρατείστε το προϊόν μακριά από παιδιά και ζώα.

Δείτε επίσης

Breast Up κρέμα στήθους 100ml by P for Pelion
€ 29,90
Peeling σώματος Κέδρος & Πατσουλί 410gr Apiarium
€ 17,40
Body Butter Just Natural 50ml Aloe Colors
€ 3,90
Body Cream Pearl Lemon 200ml Sapon Skin Care
€ 12,50   € 11,34
Hair & Body Mist So Velvet 100ml by Aloe Colors
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή