Κεραλοιφή Απώλειας Πόντων 250ml Disoline Elixirio

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7422
Είδος Κηραλοιφές
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Βάρος 250 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100790
Γνήσια Παραδοσιακή Κεραλοιφή ιδανική για την Απώλεια Πόντων από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα 100% φυτικό προιόν εμπλουτισμένο με εξαιρετικής ποιότητας φυτικά- και άριστα αιθέρια έλαια, το οποίο προσφέρει στοχευόμενη δράση κατά της κυτταρίτιδας και τον ατελειών του δέρματος.

Η ευεργετική του σύσταση διευκολύνει την αποβολή τοξινών από τον οργανισμό, καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, την χαλάρωση και το τοπικό πάχος, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την ελαστικότητα, την υγρασία και τη τονικότητα του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα επανορθώνοντας παράλληλα τυχόν βλάβες.
Απορροφάται άμεσα βελτιώνοντας την όψη και την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει στο δέρμα τόνωση και ευεξία. Τέλειο σώμα με τον πιο φυσικό τρόπο!

Συστατικά: Μελισσοκέρι, Αμυγδαλέλαιο, Μαστιχέλαιο,Λάδι Κισσός, Λεβάντα, Δεντρολίβανο, Κυπαρίσσι, Τεϊόδεντρο, Μαύρο Πιπέρι, Καφεΐνη.
Το Αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε, θρέφει το δέρμα, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του.

Το Μαστιχέλαιο έχει πλούσιες αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες και σημαντική αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικό δράση.

Το Λάδι Κισσού θεωρείται το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς έχει την ιδιότητα να διαλύει τις υδρολιπώδεις περιοχές του σώματος. Λειτουργεί βοηθώντας στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό, ενώ προλαμβάνει και αντιμετωπίζει την εμφάνιση φλεβίτιδας και ευρυαγγειών.
Το Αιθέριο έλαιο Δεντρολίβανο συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στη περιοχή όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα.

Τα αιθέρια Κυπαρισσιού και Μαύρου Πιπεριού, έλαια με αποδεδειγμένες αδυνατιστικές, αποτοξινωτικές και αντικυτταριτιδικές ιδιότητες, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, συντελώντας έτσι στην απομάκρυνση των τοξινών.

Η Λεβάντα δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και τις ραβδώσεις του δέρματος, ενώ είναι εξαιρετική και για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βλαβών που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο δέρμα μας.

Η Καφείνη έχει σημαντική αντικυτταριδική δράση, καθώς φαίνεται ότι διεγείρει το μεταβολισμό, αποτρέπει την υπερβολική συσσώρευση λίπους στα κύτταρα και συγχρόνως διεγείρει την αποδόμηση των λιπών. Όταν συνδυάζεται με λάδι κισσού αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο δέρμα συμβάλλοντας στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό.

Το Τεϊόδεντρο προσφέρει τόνωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή