“Dark paradise" με σκόνη κακάο και βανίλια 100gr by Soma

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4654
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Soma
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι με σκόνη κακάο και διακριτικό άρωμα βανίλιας της εταιρίας SOMA είναι ένα μοναδικό προϊόν καθαριότητας και περιποίησης της επιδερμίδας, κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα, για ολόκληρη την οικογένεια.

Το κακάο, εκτός από ελκυστικό άρωμα, διαθέτει ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες και δράσεις, οι οποίες αποδίδονται, κυρίως, στα φλαβονοειδή της σύστασής του, ουσίες ισχυρά αντιοξειδωτικές, οι οποίες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν σοβαρές βλάβες στα κύτταρα του δέρματος, αυξάνουν την ενδογενή δερματική φώτο-προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, μειώνουν την ξηρότητα και επιδρούν θετικά στην αισθητική εμφάνιση της επιδερμίδας. Επιπλέον, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του σε λιπαρά, ενυδατώνει αποτελεσματικά και σε βάθος την επιδερμίδα. Η γλυκιά ευωδιά της βανίλιας, τέλος, με την αισθησιακή, χαλαρωτική, αναζωογονητική και αφροδισιακή της επίδραση, θα σας μαγέψει και θα χαρίσει μία υπέροχη μυρωδιά στην επιδερμίδα σας.

Το φυσικό σαπούνι “DARK PARADISE” είναι φτιαγμένο με τη διαδικασία της ψυχρής μεθόδου σαπωνοποίησης, ώστε τα συστατικά να διατηρούν τις μοναδικές τους ιδιότητες και με απόλυτα αγνές πρώτες ύλες. Δεν περιέχει χημικά, τοξίνες, ή οποιεσδήποτε άλλες επιβαρυντικές ουσίες στη σύστασή του. Πωλείται σε υπέροχη συσκευασία των 100gr.

Μετά από κάθε χρήση στεγνώστε πολύ καλά τα σαπούνια σας, ώστε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.

Δείτε επίσης

Χίος Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα
€ 2,50   € 1,50
Σαπούνι με αβοκάντο Disoline Elixirio 100gr
€ 3,90
Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Aloe Vera και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή