Κεραλοιφή σπαθόλαδο και λεβάντα 50ml Divinum

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8135
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Divinum
Barcode 5212022807207
Κεραλοιφή με αγνό κερί μέλισσας, σπαθόλαδο και λεβάντα με την υπογραφή της εταιρίας Divinum. Ένα 100% φυσικό προϊόν, ιδανικό για την ανανέωση και επανόρθωση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Οι αναπλαστικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του φυσικού κεριού μέλισσας σε συνδυασμό με την επουλωτική και αναδομητική δράση του σπαθόλαδου και την αντισηπτική και αναζωογονητική επίδραση της λεβάντας, θα καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά περιπτώσεις ακμής, εκζεμάτων, εξανθημάτων και ερεθισμών και παράλληλα θα επανορθώσουν και θα λειάνουν τυχόν ατέλειές της.

Το μελισσοκέρι είναι μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ουσία η οποία μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα δημιουργώντας ταυτόχρονα μία προστατευτική επίστρωση μακράς διαρκείας έναντι ξένων ουσιών. Επιπλέον, περιποιείται την ταλαιπωρημένη
από τον ήλιο, τη σκόνη και τη ρύπανση επιδερμίδα προστατεύοντάς την από την πρόωρη γήρανση.

Το βαλσαμόλαδο, εκτός από τις πλούσιες αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες, έχει και σπουδαία αναπλαστική και επανορθωτική δράση για τα κύτταρα. Θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικό για φλεγμονές, σπυράκια, τσιμπήματα εντόμων, δερματοπάθειες, ενώ είναι ιδανικό για κατευναστικό, θεραπευτικό και μυοχαλαρωτικό μασάζ.

Η λεβάντα τονώνει την ανάπτυξη των νέων και υγιών κυττάρων του δέρματος, ενώ με την ισχυρή αντιμικροβιακή της δράση θεωρείται ιδανική για την επούλωση μικρών πληγών, κοψιμάτων κλπ.

Χρήση: Επάλειψη στις πάσχουσες περιοχές τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.
Φυσικό προϊόν. Δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή