Ορχιδέα Αρωματικό 10ml Nature & Body

€ 2,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8576
Είδος Αρωματικά Καλλυντικών / Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Προέλευση France
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903337
Αισθησιακό, πλούσιο και απόλυτα γυναικείο, το άρωμα της ορχιδέας συμβολίζει τη σπάνια ομορφιά και γοητεία. Τα χαρακτηριστικά της ορχιδέας είναι η δύναμη και η πολυτέλεια. Μπορεί να θεωρηθεί ότι στέλνει ένα μήνυμα εξωτικής αποπλάνησης. Το εξωτικό άνθος της ορχιδέας υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα πιο ζηλευτά λουλούδια και το άρωμά του έχει χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητες κολώνιες καθώς και σε προϊόντα περιποίησης σώματος.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Tobacco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ανανάς Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Λεμόνι Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Μαύρη Σοκολάτα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή