Υαλουρονικό Οξύ 50ml

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2635
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 50 ml
Προέλευση EU
Εταιρεία Nature & Body
Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία παρασκευής καλλυντικών.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τη μεταφορά υγρασίας στην επιδερμίδα και τη διατήρηση της "φρεσκάδας" της. Στη πραγματικότητα κάθε μόριο υαλουρονικού οξέως "απορροφά" πολλές φορές (περισσότερες από 1.000) το βάρος του σε υγρασία. Όταν η υγρασία αυτή μεταφέρεται στην επιδερμίδα, την τονώνει, της χαρίζει σφριγηλότητα και την ανανεώνει. Είναι ιδανικό συστατικό για τη μείωση των ρυτίδων. Τα αποτελέσματα από τη χρήση του Υαλουρονικού οξέως είναι ορατά από την πρώτη μόλις εβδομάδα εφαρμογής του.

Το υαλουρονικό οξύ της σειράς Ethereal Nature είναι διαλυμένο (1%) σε απεσταγμένο νερό και είναι έτοιμο προς χρήση απευθείας στην επιδερμίδα αλλά και ως συστατικό σε καλλυντικά παρασκευάσματα. Είναι πολύ υψηλής ποιότητας,100% διαυγές (στο διάλυμα), παρουσιάζει pH 6,6 και δεν περιέχει βαρέα μέταλλα ή άλλες προσμίξεις (καθαρότητα minimum 96,8%).

Για να χρησιμοποιήσετε το υαλουρονικό οξύ, απλώστε πολύ μικρή ποσότητα στα δάχτυλα σας και στη συνέχεια τοποθετήστε μόνο στη περιοχή των ρυτίδων (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από τα μάτια). Αφήστε το να απορροφηθεί καλά και στη συνέχεια - αν το επιθυμείτε - βάλτε την ενυδατική σας κρέμα. Το υαλουρονικό οξύ χρειάζεται να εφαρμοστεί μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το βράδυ.

Το υαλουρονικό οξύ της Ethereal Nature πωλείται αποκλειστικά και μόνο για εξωτερική χρήση. Αν σας αρέσουν τα αυθεντικά καλλυντικά σκευάσματα, τότε σας προτείνουμε να δείτε και το Θαλάσσιο Κολλαγόνο, το οποίο παρουσιάζει εκπληκτική αντιγηραντική δράση.

Για να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το υαλουρονικό οξύ για να παρασκευάσετε μια 24h αντιγηραντική κρέμα με φωτοπροστασία πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Πράσινο Σαπούνι Πούδρα 500gr
€ 3,90
Θαλάσσιο Κολλαγόνο 100ml
€ 12,90
Cocomidopropyl Betaine 100ml
€ 2,90
Meiview (Bacillus Ferment) 10ml Nature & Body
€ 14,90
Θαλάσσια Ελαστίνη 50ml
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή