Καλούπι Ξύλινο 3kg+

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2972
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Βάρος 2,50 kg
Προέλευση Hellas
Υλικό Ξύλο
Το ξύλινο καλούπι 3kg+ είναι ιδανικό για την παραγωγή επαγγελματικών σαπουνιών ελαιολάδου, με τη ψυχρή ή τη θερμή μέθοδο. Η "μπάρα" που παρασκευάζεται με τη χρήση του καλουπιού είναι παραλληλόγραμμη και μπορεί στη συνέχεια να κοπεί με μαχαίρι σε "φέτες".

Οι διαστάσεις του καλουπιού είναι:

Εσωτερικές διαστάσεις (περίπου): 52,0cm(M) x 9,3cm(Π) x 7,5cm(Β).

Εξωτερικές διαστάσεις (περίπου): 62,0cm(M) x 13,0cm(Π) x 11,0cm(Y).

Τα ξύλινα καλούπια σαπουνιών που θα βρείτε στα Sensities, κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Όλα τα τοιχώματα κατασκευάζονται από 13 στρώσεις (αντίθετης φοράς) ξύλου συμήδας και έχουν συνολικό πάχος 1,80cm. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά καθώς - όπως είναι γνωστό - το κόντρα πλακέ θαλάσσης αντέχει σε ραγίσματα, στρεβλώσεις αλλά και στη συρρίκνωση. Αποτελεί ιδανικό υλικό για καλούπια καθώς αντέχει στην υγρασία (χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη ξυλοναυπηγική) και στη σκληρή και διαρκή χρήση (heavy duty mould).

Τα ξύλινα καλούπια που θα βρείτε στα Sensities έχουν το χαρακτηριστικό πως τα πλαϊνά τους τοιχώματα αποσυνδέονται από το καλούπι (σύστημα με πεταλούδες). Η μπάρα του σαπουνιού απελευθερώνεται ιδιαίτερα εύκολα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να "τραυματιστεί" η επιφάνεια του σαπουνιού κατά την έξοδο της από το καλούπι.

Όπως σε όλα τα ξύλινα καλούπια, έτσι και στα καλούπια που θα βρείτε στα Sensities απαιτείται η χρήση λαδόκολας. Τα καλούπια δεν είναι κατάλληλα για σαπούνια που παρασκευάζονται με τη μέθοδο Melt & Pour (σαπούνια γλυκερίνης).

Τα ξύλινα καλούπια για σαπούνι ελαιολάδου που θα βρείτε στα Sensities είναι χειροποίητα (κατασκευάζονται από μηχανικό) και συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρωπαϊκή αγορά. Έχουν τεράστια διάρκεια ζωής και με ελάχιστη φροντίδα θα τα απολαμβάνετε για πάρα πολλά χρόνια χωρίς να παρουσιάσουν την παραμικρή φθορά.

Δείτε επίσης

4 σχέδια με αγγελάκι
€ 11,90
Μονό φoρμάκι cup cake
€ 2,90
6 Γεωμετρικά σχέδια Οβάλ Πλακέ
€ 11,90
6 Μήλα Φόρμα
€ 6,90
Ρόδο & Γιρλάντα
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή