4 ανάγλυφα οβάλ φορμάκια με 14 δάχτυλα αντικυτταρίτιδας

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6895
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Διαστάσεις 10,7 cm × 7,5 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα“4 ανάγλυφα οβάλ με σχέδιο 14 δάχτυλα αντικυτταρίτιδας” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσετε σοκολάτες, τάρτες, μπισκότα, ατομικά γλυκά, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "ξεχωριστό" ύφος.
Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος της κάθε "οβάλ κυψέλης" είναι περίπου 140gr.,

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “4 ανάγλυφα οβάλ με σχέδιο 14 δάχτυλα αντικυτταρίτιδας” είναι 28,0cm x 11cm. Οι διαστάσεις της κάθε “οβάλ κυψέλης” είναι 10,7cm x 7,5cm και το βάθος της 4,5cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλες για φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και κατάψυξη(από -40οC μέχρι 230οC). Διαθέτουν εύκαμπτο καλούπι με εύκολη αποκόλληση, καθαρίζουν εύκολα με χλιαρό νερό, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA

Προτείνεται η αποφυγή χρήσης σκληρών σφουγγαριών.

Δείτε επίσης

10 μικρές καρδιές
€ 7,90
4 Μεγάλα λουλούδια
€ 9,90
15 Σαλιγκαράκια
€ 7,90
6 τετράγωνα Σφηνοτουβλάκια Lego
€ 13,90
6 λουλούδια φόρμα
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή