9 Τετράγωνα φόρμα

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8629
Είδος Καλούπια Σιλικόνης
Υλικό Σιλικόνη
Διαστάσεις 22 cm × 22 cm
Προέλευση United Kingdom
Οι φόρμες σιλικόνης είναι κατάλληλες για μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στην μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την σαπωνοποιία, την κηροπλαστική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι άριστης ποιότητας, 100% μη τοξικό, χωρίς οσμές ή γεύση, κατάλληλο για τρόφιμα, ασφαλές σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε σοκολατάκια, ζελεδάκια, στιλάτα παγάκια για τα ποτά σας, αλλά και ξεχωριστά σαπούνια και κεριά σε μοναδικά σχήματα, εύκολα και γρήγορα!

Η φόρμα σιλικόνης “9 Τετράγωνα” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ατομικών κέικ, μπισκότων, αλλά και για σαπούνια και κεριά με "κλασσικό" σχήμα. Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (με χρήση έτοιμης βάσης σαπουνιού), το βάρος κάθε "μπάρας" είναι περίπου 70gr.

Οι διαστάσεις της φόρμας σιλικόνης “9 Τετράγωνα” είναι 22cm x 22cm. Η κάθε θήκη έχει διαστάσεις (ΜxΠxY) 5,5cm x 5,5cm x 2cm.

Όλες οι φόρμες σιλικόνης που θα βρείτε στα Sensities μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στο φούρνο ή στο microwave καθώς και να τοποθετηθούν στη κατάψυξη (από -40οC μέχρι 230οC). Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν απορροφούν μυρωδιές και διαθέτουν πιστοποίηση CE και FDA.

Δείτε επίσης

6 Ποντικάκια Φόρμα
€ 6,90
4 λουλούδια σε στρογγυλά φορμάκια
€ 11,90
6 βρεφικά αντικείμενα
€ 9,90
4 Τετράγωνα Φόρμα
€ 13,90
4 σχέδια με χιονάνθρωπο
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή