Χαλαζίας Πράσινος (Green Quartz)

Τιμή e-shop:
€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1733
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569663
Η χρήση των ημιπολυτιμων λιθων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Οι Κρύσταλλοι Quartz, θεωρούνται γενικά ως οι πιο ισχυροί από όλους τους Κρυστάλλους, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο. Έχουν την μοναδική ικανότητα να απορροφούν, να κρατούν και να απελευθερώνουν την ενέργεια, καθώς επίσης και να την "ξεμπλοκάρουν". Σε όσους έχουν την αίσθηση ότι «μένουν πίσω», ο Κρύσταλλος Green Quartz (Πράσινος Χαλαζίας) θα συμβάλει θετικά απελευθερώνοντάς τους από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις, δίνοντάς τους έτσι την δυνατότητα να γίνουν πιο δημιουργικοί. Θεωρείται ακόμα, πως μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική, «καθαρίζει» την αύρα και γαληνεύει το μυαλό. Ο Κρύσταλλος Green Quartz, ενεργοποιεί το Chakra της καρδιάς.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο λιθος Green Quartz (Πράσινος Χαλαζίας), θεωρείται πως εξισορροπεί το ενδοκρινικό σύστημα. Πολλοί Κρυσταλλοθεραπευτές υποστηρίζουν, πως καταπραΰνει τις πληγές και τα καψίματα. Θεωρείται πως φέρνει σε ισορροπία ολόκληρο το σώμα.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Leopard Skin Jasper (Ίασπις Λεοπάρδαλη), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήσετε τον σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού ή στον εργασιακό σας χώρο, προκειμένου να τον γεμίσει με ενέργεια. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Οψιδιανός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαολίτης Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Φεγγαρόπετρα (MoonStone)
€ 2,90
Ιασπις Κόκκινος (Red Jasper)
€ 1,90
Αιματίτης (Hematite)
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή