Gua Sha Crystal de Roche by Sun & Sia

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8463
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι / Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση France
Εταιρεία Sun & Sia
Barcode 3700643506873
Υλικό Λευκός Χαλαζίας
Το Gua Sha είναι μια αρχαία κινεζική θεραπευτική τεχνική η οποία προσφέρει έναν φυσικό, εναλλακτικό τρόπο βελτίωσης της υγείας. Αρχικά η τεχνική αφορούσε στην απολέπιση του δέρματος με της χρήση μιας λείας πέτρας, ενός κέρατου ή νομίσματος (Gua σημαίνει ξύσιμο και Sha σημαίνει μικροσκοπικές, επίπεδες κηλίδες, στα κινέζικα). μετέπειτα χρησιμοποιήθηκε για μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού.

Σύμφωνα με πολλές μελέτες στον χώρο της κοσμητολογίας, το μασάζ με πέτρες Gua Sha σμιλεύει το δέρμα και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος ώστε αυτό να διατηρείται νεανικό και σφριγηλό. Έχει παρατηρηθεί επίσης ότι ανορθώνει και συσφίγγει το οβάλ του προσώπου και τα ζυγωματικά. Επιπλέον, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τις ρυτίδες, ανακουφίζει τους μυς του προσώπου και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους. Τέλος φαίνεται ότι βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία, η οποία μειώνει το οίδημα του προσώπου και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών.
Το Gua Sha Crystal de Roche της Sun & Sia είναι ένα 100% φυσικό εργαλείο ομορφιάς από πέτρα λευκού χαλαζία, ιδανικό για την υγεία και λάμψη της επιδερμίδας.

Ο λευκός χαλαζίας θεωρείται ότι καθαρίζει την αρνητική ενέργεια από όλο το σώμα και την αύρα, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, εκπέμπει προστασία και ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας. Επιπλέον, πιστεύεται ότι προάγει την ηρεμία και τη γονιμότητα, ότι ενισχύει τη θετική ενέργεια και ότι εξαγνίζει το πνεύμα.

Το μασάζ σε συνδυασμό με τον λευκό χαλαζία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην ενίσχυση της λεμφικής παροχέτευσης, στην αποβολή των τοξινών, στη βελτίωση της οξυγόνωσης, στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος, καθώς και στην απορρόφηση θρεπτικών και ενυδατικών συστατικών στο δέρμα. Επιπλέον λειαίνει και απαλύνει τις ρυτίδες, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Χρησιμοποιήστε το Gua Sha Crystal de Roche ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας για άμεσα, ορατά αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο χρήσεις.

Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε το ενυδατικό προϊόν που χρησιμοποιείτε καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα (ορό, κρέμα, μάσκα) και κάντε απαλό μασάζ. Χρησιμοποιήστε την πέτρα για 5 έως 10 λεπτά για να κάνετε αποτελεσματικό και ευεργετικό μασάζ στο πρόσωπο, το λαιμό, το περίγραμμα των ματιών, τα ιγμόρεια και τους κροτάφους.

Το σχήμα της έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στις γραμμές του προσώπου.
- Με το λείο άκρο κάνετε μασάζ στα μάγουλα, το μέτωπο και τον λαιμό.
- Με το άκρο που καμπυλώνει προς τα έξω για τη μείωση του πρηξίματος στην περιοχή κάτω από τα μάτια
- Με το άκρο που καμπυλώνει προς τα μέσα για λείανση των ζυγωματικών και σμίλευση του προσώπου
Με συχνή χρήση θα αποκτήστε επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Να μην χρησιμοποιείται: Σε δέρμα με έκζεμα ή τραυματισμό, αν παρατηρήσετε κνησμό, πρήξιμο ή κοκκινίλες που δεν υποχωρούν. Για διαφορετική χρήση από αυτήν που προορίζεται.

Προφυλάξεις: Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη χρήση εάν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα ή όταν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή για ορμονικές διαταραχές ή δερματικές παθήσεις ή μυϊκούς τραυματισμούς.

Προσοχή: Μην ασκείτε έντονη πίεση σε σημείο που να νιώθετε πόνο (ειδικά στα οστά του σαγονιού). Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας ή δυνατή πρόσκρουση μπορεί να προκαλέσουν ρωγμή ή θρυμματισμό του υλικού. Να πλένετε την πέτρα προσεκτικά με χλιαρό νερό και να την στεγνώνετε καλά μετά τη χρήση. Να την αποθηκεύετε σε περιβάλλον χωρίς υγρασία. Κρατήστε την μακριά από παιδιά.

Tip: Για ακόμα πιο αποτελεσματικό μασάζ, κρυώστε το εργαλείο gua sha στο ψυγείο πριν από τη χρήση.

Η Sun & Sia είναι μία Γαλλική εταιρεία η οποία γεννήθηκε το 2007 στη Ριβιέρα. Δεσμευμένη στην ανάπτυξη της προσωπικής ευημερίας και στην προστασία του περιβάλλοντος, η Sun &Sia παράγει φυσικά, βιοδιασπώμενα και οικολογικά είδη, εφαρμόζοντας τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία της για την δημιουργία οικολογικών προϊόντων περιποίησης (Green Skincare).

Διαστάσεις: 6,5 x 8 cm (περίπου) - Υλικό: Rock Crystal - Βάρος: περίπου 45g - Περιεχόμενα: 1 guasha και Rock Crystal, 1 βαμβακερό κάλυμμα.

Δείτε επίσης

Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας (Rock Quartz)
€ 4,90
Ιασπις Κίτρινος (Yellow Jasper)
€ 1,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή