Κιρσοί και φλεβίτη 30ml Narkisos

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4275
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Narkisos
Η ελληνική εταιρεία Narkisos διαθέτει μια εξειδικευμένη σειρά χειροποίητων παραδοσιακών κεραλοιφών που καλύπτουν σύγχρονες καθημερινές ανάγκες.
Η κεραλοιφή είναι 100% φυσικό προϊόν το οποίο έχει σαν βάση το φυσικό κερί μέλισσας και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και εμπλουτίζεται με ένα πλήθος ελαίων και αιθέριων ελαίων βοτάνων διαφορετικά σε κάθε κωδικό ανάλογα με την ανάγκη που στοχεύουν να καλύψουν. Σημαντικό χαρακτηριστικό της κεραλοιφής είναι ότι δεν περιέχει νερό στην σύνθεσή της και κατά συνέπεια δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών πρόσθετων.
Σεβόμενοι την ποιότητα των προϊόντων μας όλες οι κεραλοιφές συσκευάζονται σε σκούρο φαρμακευτικό βαζάκι διότι τα συστατικά της είναι ιδιαίτερα φωτοευαίσθητα.

Η κεραλοιφή κιρσών και φλεβίτη εκτός από το φυσικό κερί μέλισσας και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο περιέχει έλαια καλεντούλας, κισσού, αμαμελίδας, αλόη βέρα και αιθέρια έλαια χαμομηλιού, λεβάντας, κυπορισσιού και μέντας.
Η Αμαμελίδα είναι βότανο γνωστό για τις στυπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά και γι’ αυτό την καθιστά ιδανική για την περιποίηση της φλεβίτιδας.
Ο κισσός έχει την ιδιότητα να καταπολεμά τις φλεγμονές και να καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος.
Παράλληλα τα εκχυλίσματα της καλεντούλας και χαμομηλιού περιποιούνται την επιδερμίδα.
Η αλόη είναι κατευναστική ουσία, βοηθάει στην ανανέωση των ιστών και των κυττάρων του δέρματος και συμβάλει στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
Η κεραλοιφή κιρσών και φλεβίτη μειώνει αισθητά το αίσθημα του βάρους και της κούρασης στα πόδια και βελτιώνει την όψη του δέρματος στις πάσχουσες περιοχές.

Οι κεραλοιφές σε αντίθεση με τις φαρμακευτικές κρέμες απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να ελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στις πάσχουσες περιοχές δύο φορές την ημέρα, κυρίως το βράδυ, με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί ομοιόμορφα.
Επιστροφή στην κορυφή