Δεκέμβριος - Σαπούνι με Κανέλα 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5918
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι συνδεδεμένος με τα Χριστούγεννα και τις προετοιμασίες που κάνουμε για τον εορτασμό τους. Το άρωμα της κανέλας είναι αναμφίβολα η πιο χαρακτηριστική μυρωδιά της εορταστικής περιόδου. Χειροποίητο, μυρωδάτο σαπούνι με άρωμα κανέλας λοιπόν για τον Δεκέμβριο για να μην ευωδιάζει μόνο η κουζίνα, αλλά και το μπάνιο από την ζεστή, πλούσια μυρωδιά της.

Η Κανέλα είναι συστατικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, με ισχυρές αντιβακτηριδιακές αντιμυκητιασικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Λειτουργεί ως αντισηπτική ασπίδα για την επιδερμίδα, καθώς απομακρύνει μικρόβια και βακτήρια, συμβάλλοντας στην επιτυχή αντιμετώπιση ήπιων δερματικών παθήσεων όπως ακμή, έκζεμα κλπ, ενώ παράλληλα καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς του δέρματος. Επιπλέον, διαθέτει σημαντικές τονωτικές ιδιότητες, καθώς αναζωογονεί αποτελεσματικά την επιδερμίδα επαναφέροντας την φυσική της λάμψη και φρεσκάδα. Η εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ γλυκερίνη επιδεικνύει σημαντική μαλακτική και ενυδατική δράση, καθώς και ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες, χαρίζοντας στην επιδερμίδα βελούδινη απαλότητα και υγιή εμφάνιση.

Ένα υπέροχο σαπούνι που θα αρωματίσει διακριτικά το δέρμα σας και θα σας ταξιδέψει στην μαγευτική και μυστηριώδη Ανατολή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για τις μεικτές, λιπαρές ή και ακνεϊκές επιδερμίδες. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!

Δείτε επίσης

Ρόδο από την Olivellenic
€ 2,80
Μέλι και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Σαπούνι Λεβάντας 100gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι Σοκολάτα Φράουλα Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή