Ίασπις Λεοπάρδαλη (Leopard Skin Jasper)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1732
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Barcode 5055796569632
Προέλευση United Kingdom
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο Κρύσταλλος Leopard Skin Jasper (Ίασπις Λεοπάρδαλη), έχει πάρει την ονομασία του από τα χαρακτηριστικά του σχέδια, που μοιάζουν με το δέρμα της λεοπάρδαλης. Ο υπέροχος αυτός ημιπολύτιμος λίθος, θα αποτελέσει το «κίνητρο» για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν και να ενωθούν με τα «πρωτόγονα» ένστικτά τους. Θα συντελέσει ακόμα, στην αναγνώριση των λαθών και στην ανάληψη των ευθυνών. Επαγγελματικά, θα συμβάλει θετικά στην λήψη σωστών αποφάσεων και στην αύξηση της δημιουργικότητας. Θα προσφέρει συναισθηματική και σωματική ισορροπία και θα «οδηγήσει» στον δρόμο της αρετής και της αξιοπρέπειας. Ο Κρύσταλλος Leopard skin Jasper, ενεργοποιεί το Chakra της ρίζας.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο Κρύσταλλος Leopard Skin Jasper (Ίασπις Λεοπάρδαλη), θεωρείται πως καθαρίζει τις τοξίνες από το σώμα και έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις δερματικές παθήσεις. Θεωρείται ακόμα, πως ο Κρύσταλλος Leopard Skin Jasper, περιορίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές που αναδύει το ανθρώπινο σώμα.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Leopard Skin Jasper (Ίασπις Λεοπάρδαλη), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού. Τοποθετήστε τον στο χώρο εργασίας σας για να βελτιώσετε τη λήψη αποφάσεων.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Χαλαζίας Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 9,90
Χαολίτης Λευκός (White Howlite)
€ 1,90
Ιασπις Κίτρινος (Yellow Jasper)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή