Θεραπευτική Γέλη Traumasyn Gel 50ml

€ 13,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6215
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 50 ml
Προέλευση Israel
Η Θεραπευτική Γέλη Traumasyn Gel που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό θεραπευτικό προϊόν, ιδανικό για την ίαση μελανιών, ελαφρών διαστρεμμάτων και μυϊκών θλάσεων.
Εμπλουτισμένη με ένα ενεργό σύμπλεγμα φυσικών εκχυλισμάτων και ελαίων, η γέλη Traumasyn Gel προάγει τη διαδικασία επούλωσης στην προσβαλλόμενη περιοχή, χαρίζοντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο και το οίδημα.
Η Arnica Montana,, με πλούσιες αντισηπτικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, θεωρείται πραγματικό ιάμα για μώλωπες και διαστρέμματα.

Το Σύμφυτο, το γνωστότερο και αρχαιότερο βότανο για την θεραπεία των διαστρεμμάτων και των μωλώπων, προάγει την επούλωση των ιστών και ταυτόχρονα μειώνει αποτελεσματικά το πρήξιμο, επιταχύνοντας την διαδικασία επούλωσης.
Η Καλέντουλα με σημαντική αντισηπτική δράση, είναι ιδιαίτερα ευεργετική στη μείωση των φλεγμονών.
Το Χαμομήλι καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα, μειώνοντας το οίδημα.
Χρήση: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα γέλης στην τραυματισμένη περιοχή και κάντε ελαφρύ μασάζ.
Συσκευασία: 50ml.

H Fresiamed Medical Supplies Limited είναι εταιρεία εισαγωγής καλλυντικών προϊόντων, κατάλληλων για την περιποίηση του δέρματος. Η σύνθεσή των προϊόντων της είναι βασισμένη σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, η αποτελεσματικότητα των οποίων ως προς την ικανότητά τους να θεραπεύουν δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την υφή του δέρματος, έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες.
Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από — πετροχημικά, σιλικόνες, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα.
Επιστροφή στην κορυφή